Biciklijada Srce Velebita zamišljena je da okupi bike zaljubljenike na malo poznatim stazama Like, na području općine Lovinac koja je površinom skoro polovica Parka prirode Velebit. O samom Velebitu je suvišno trošiti riječi, najveća planina u Hrvatskoj sa svojom veličinom i ljepotama privlači sve više biciklista, planinara i ljubitelja divlje prirode. Cilj je biciklijade okupljanje biciklista iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva kako bi se kroz druženje provezli novim stazama i upoznali ovaj kraj.

Provest ćemo vas, bez vremenskog presinga i prema vašim sklonostima i mogućnostima, s našim bike vodičima kroz jednu od tri ponuđene staze. Vozit će se u grupi, s više stanki za odmor, fotkanje, selfije i zafrkanciju.

U subotu popodne iza 17h,  organizirati će se vesela natjecanja uz Hostel. Cilj je sudjelovati i dobro se zezati! Navečer je After bike party oko vatri u parku Hostela, do dugo u noć.

Osigurane su i nagrade za tri najbolje fotografije s biciklijade. Svaki sudionik može poslati do 3 fotografije po svom izboru. Fotografije se objavljuju na Facebook stranici Srce Velebita. Tri fotografije s najviše lajkova dobivaju nagrade sponzora biciklijade. Sudionici slanjem odobravaj organizatoru da fotografije koristi u promotivne svrhe.

Organizira se i humanitarna tombola čiji će kompletan prihod biti predan Udruzi Pčelica iz Gospića za djecu s posebnim potrebama.

Pravo sudjelovanja imaju svi s uplaćenom startninom. Osobe mlađe od 18 godina mogu sudjelovati uz pratnju punoljetne osobe. Svi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost i dužni su poštivati upute Organizatora. Obavezno je korištenje biciklističke kacige i bočica s vodom. Preporučujemo da posjedujete policu osiguranja od nezgode, obavite liječnički pregled te da imate priručni komplet za otklanjanje manjih kvarova na biciklu (rezervna zračnica, pumpa, alat i ključevi).

ODABERI RUTU:

               

Close Menu