13-15.09.2019. Srce Velebita – Uspon na Tulove grede

Pomalo tradicionalna (treća trka)  održava se na Južnom Velebitu kroz nove, netaknute bike staze u dvije težine, u  muškoj i ženskoj kategoriji + AC/DC -elektro bikeovima.

Drugi dan su u ponudi  vođene bike ture prilagođene svačijoj kondicijskoj spremi .

 

24-26.05.2019. Srce Velebita-Sveti Rok MTB tour

Trodnevna biciklijada. Može se doći i separatno na jedan ili dva dana .
Vođene rute po lovinačkom kraju i Južnom Velebitu prilagođene raznim nivoima spremnosti za vožnju biciklima od obiteljskih do vrhunski spremnih na teškim rutama.
 
Via Adriatica – dugometražni turističko planinarski put kroz prirodne znamenitosti i kulturno povijesnu baštinu Hrvatske. Počinje na istarskom poluotoku Kamenjak, a završava na poluotoku Prevlaka kod Konavala, na najjužnijoj kopnenoj točki Hrvatske. Dužine 1.090 kilometara savladava 41.000 metara ukupne visinske razlike i prolazi kroz 3 nacionalna parka, 3 parka prirode, 6 značajnih krajobraza, 3 posebna rezervata i cijeli niz ostalih zaštićenih područja i kulturnih dobara.
Dotiče čak 12 rijeka i sve naše priobalne planine i planinske masive, i kao takva predstavlja novi turistički proizvod kojim ćemo se ponositi mi, naša djeca i unuci i sve buduće generacije.

Ideju Via Adriatice kroz priču i fotografije predstavit će njen idejni začetnik, osnivač AktivNature i strastveni pustolov Srećko Vukov iz Zagreba, u subotu 25.05. u 20.00 sati u sklopu biciklijade Srce Velebita u Svetom Roku.
O predavaču: www.sreckovukov.com

Dođite, podržite ideju i dijelite dalje.

Vidimo se!

21-23-06.2019. – 14. Velebike expess

Vođena trodnevna bike avantura Sjevernim i Srednjim Velebitom. Uspon iz Like pa spust na more a zatim uključenje u biciklijadu Uspon na Zavižan  (od 0 m do 1.600 metara nadmorske visine ) i nastavak ture do Brušana u Lici. Ukupna trasa od 150 km kroz NP Sjeverni Velebit i Park prirode Velebit, sa cca 3.500 metara nadmorske visine. Broj prijava ograničen radi smještajnih kapaciteta ! Prvih 16 sa uplaćenom akontacijom i prijavom je uskočilo u Express !
Close Menu